УслугиНие предлагаме 360 градуса услуги за вашия бизнес при представяне на изложения, панаири и събития. Единственото, което вие трябва да направите е да ни кажете, какви са вашите изисквания, бюджет и размерът на площта за щанда ви. За всичко останало ще се погрижим ние.

Наборът от услуги, които предлагаме включват, но не са ограничени до:

  • Концептуално решение 
  • Дизайн и изработка
  • Монтаж и демонтаж на щандове
  • Модулни и Нестандартни щандове
  • Отдаване под наем на оборудване
  • Промоутъри, хостеси и кетеринг
  • Спедиция и товаро, разтоварни дейности
  • Дизайн, организация и планиране на събития
  • Виртуална и добавена реалност
  • Маркетинг и брандинг

Не виждате това, което търсите – свържете се с нас и ние ще ви предложим правилното решение за вашия бизнес, съобразено с бюджета ви.


КОНЦЕПЦИЯ ЗА ИЗЛОЖЕНИЕ

Представянето на изложения и панаири е директно свързано с имиджа на компанията ви. То е огледален образ на качеството и услугите, които клиентите ви очакват да получат от вас. За да бъде ефективно представянето на компанията, вашият щанд трябва да направи силно първо впечатление, като по този начин комуникира вашето рекламно послание за секунди. Визуалната реклама, която ще направите с дизайна на щанда си е по-силна от всяко написано рекламно послание.

Ключът към успешното създаване на завладяващ щанд е в партньорството между вас и хората, на които се доверявате да създадат дизайна за него. Нашият екип от професионалисти ще работи с вас на всяка стъпка по пътя. Ние ще работим рамо до рамо, за да достигнем до желания и от двата екипа резултат: ние ще ви информираме и вие ще бъдете в течение на всеки етап от съвместната ни работа, като изказвате своето мнение и коментари, когато е необходимо, докато екипът ни обмисля и планира дори и най-дребните детайли. С 3D дизайна и проектите, които ние подготвяме, вие ще можете да видите как идеите ви и бизнес мечтите се превръщат в реалност.
Ние се грижим за това вашите цели да бъдат не само изпълнени, но и преизпълнени навреме и в рамките на определения от вас бюджет.
Мениджър от екипа ни, посветен изцяло на проекта, ще бъде с вас във всяка една фаза на съвместната ни работа – от концепцията през дизайна и изпълнението, до изработването на идеалният имидж за бранда ви.


ДИЗАЙН

Иновативни и подробни дизайнерски решения, за да ви помогнат да постигнете визията, която си представяте и искате.

За нас дизайнът не е само създаване на нова визия. Дизайнът е да разбереш параметрите и ограниченията и да предоставиш изобретателни и оригинални решения, които успешно да комуникират вашето послание, да направят бранда ви по-силен и да ви дадат мощно предимство пред конкуренцията.

Нашата цел е да ви предоставим уникални дизайнерски стратегии, които да работят за вас- Какъв дизайн можем да създадем за вас? Услугите, които предоставя нашият екип, без да използваме подизпълнители включват: 3D Рендеринг, Развитие на концепцията, Дизайн на щанда, Графики, Интерактивен дизайн


ИЗРАБОТКА

Разполагаме с производствена база, където нашите специалисти ще превърнат проекта в реалност. Ние работим с всякакъв вид материали, като дърво, ламинирани плоскости, пластмаса, плексиглас, композитни материали, текстил и метал и др. Всички материали са висококачествени и гарантират визуалният ефект, които търсите. Нашите мебелисти произвеждат модули, рецепции, шкафове, киоски, умалени модели, нестандартни дисплеи и тотеми, рекламни елементи от метал и плексиглас, както и много други индивидуални решения.

Нашата печатница ще покрие всички ваши изисквания.

Защо да изберете нас?

Нашето основно предимство е, че ние произвеждаме щандове и цялостни решения, които комбинират гъвкавостта на модулните системи за изложения със индивидуален дизайн и производство.

Ние използваме различни изложбени системи, повдигнати платформи и под, двуетажни конструкции, различно осветление и иновативни еко материали.
С всичко това ние разполагаме в нашата производствена база, така че не ни се налага да работим с подизпълнители и други доставчици.


НАЕМ НА ОБОРУДВАНЕ

Ние можем да ви предоставим и монтираме професионално аудио, видео или друго оборудване, от което имате нужда за изложението.
Нашият дневен наем и пълното обслужване /доставка и монтаж/, прави наемането на аудио-визуална техника и друго оборудване, лесно и достъпно за търговски изложения и корпоративни събития в хотели, банкетни зали или други, избрани от клиента места. Тъч скрийн, висящи от тавана екрани, LED екрани, Озвучителни системи, Осветление, Сценични системи и много други . Разполагаме с налични мебели за събития, които могат да бъдат индивидуализирани, за да могат да посрещнат вашите нужди, стил и бюджет.


ТРАНСПОРТ

Нашите експерти ще ви помогнат да координирате транспорта и логистиката на вашите мостри и рекламни материали, включително цена, услуги и съхранение на свободните палети. Ние ще се погрижим за логистиката, така че вашият търговски и маркетинг екип да може напълно да се фокусира върху промоционалната страна на вашето представяне на изложението.


ПРОМОУТЪРИ/ХОСТЕСИ

Подходящият персонал играе критична роля за успеха ви на изложението или събитието. Персоналът е съвкупност не само от способни, отговорни и посветени личности – персоналът трябва да бъде креативен, мислещ и да може да продава. Ние ще ви помогнем да изберете и обучите персонал/промоутъри/, който ще доведе хора до вашия щанд на изложението, със своите търговски умения и стратегията да предизвика желаната реакция. Ние ще осигурим и супервайзор, за да сме сигурни, че вашето събитие ще протече гладко и без усложнения.  Ние ще се погрижим за това персоналът да отговаря на очакванията и нуждите ви, за да може събитието ви да остане фокусирано и професионално.


VR READY

БЪДЕЩЕТО ЗАПОЧВА ОТТУК !
ВИРТУАЛНА И ДОБАВЕНА РЕАЛНОСТ ЗА ИЗЛОЖЕНИЯ.

Възможностите за VR/AR са безкрайни. Марките могат да привличат и ангажират клиентите с по-въздействащи и интерактивни преживявания, като не се съобразяват с физическите ограничения.

Виртуалната реалност (Virtual Reality) предлага впечатляващата възможност за разглеждане и взаимодействие с дигитално създадена или заснета виртуална среда. Заводи, машини, продукти, виртуални разходки и други.

С добавената реалност (Augmented Reality), продукти, машини, сгради и ръководствата за употреба са само малка част от статичните обекти, които могат да бъдат “съживени”.


НАЕМ НА КЕТЪРИНГ ОБОРУДВАНЕ

Ние предоставяме кетъринг и оборудване под наем за събития, конференции, корпоративни събития, изложения, семинари и … всякакви други събития, за които можете да се сетите.

Във всички направления в организирането на кетъринг за събития ще постигнем отличен синхрон с вашите изисквания и предпочитания. Ако търсите изтънчена елегантност или си представяте по-екстравагантна концепция споделете с нас. Ние ще отговорим и на най-смелите очаквания..